Sveriges mest älskade kundtjänst

Att jobba med kundsupport i ett företag som får 9 poäng av 10 möjliga hos rankingsajten Trustpilot har sina fördelar.

– Kunder som får pengar tillbaka på sina köp blir väldigt nöjda och glada, skrattar Åsa Adler, medlemsansvarig på Refunder.computer_hug

”Jag är så nöjd med Refunder.se. Tack för att ni finns!”.  Så avslutas ett av många uppskattande mejl till supportdesken den dag då Allt om Shopping kommer på besök.

– Kunder som får pengar tillbaka samtidigt som de gör ett bra köp har en benägenhet att vara väldigt nöjda, skrattar Åsa Adler, som är medlemsansvarig på Refunder.se.

Precis i början av kontakten med kundsupporten är tonen hos kunderna förstås inte alltid lika munter – när allt fungerar som det ska finns sällan någon anledning att skicka mejl till Åsa eller hennes kollega Sara som sköter medlemsservicen på Refunder. Men lösningen på kundernas problem är nästan alltid enkel.

– Det vanligaste problemet är att kunden har glömt att logga in på Refunder.se och gått direkt till butiken. Det är därför vi nu tagit fram Refunder-knappen, förklarar Åsa och går in på Refunder.se för att visa hur man på två klick enkelt och gratis laddar ner Refunder-knappen till webbläsaren på sin dator.

Påminner om återbäringen

Har man Refunder-knappen installerad på sin webbläsare och är ute på nätet och söker efter en produkt eller tjänst, så känner till exempel Google av om man är Refunder-medlem, och markerar anslutna butiker och den återbäring man får på Refunder.se. Likaså om man går direkt till en Refunderansluten butik; då får man en påminnelse överst på sidan om att aktivera sin återbäring genom ett enkelt knapptryck.

Belönar dig i stället för annonsmedia

Refunder.se är en så kallad cashbacksajt. I normala fall köper e-handlarna annonser för dyra pengar på nätet för att få nya kunder. Med det nya fenomenet cashback ger e-handlaren i stället en provision till Refunder.se först när det blir ett köp. Den provisionen delar sedan Refunder.se med sig av till dig som gör köpet. När återbäringen överstiger 100 kronor och fyra veckor passerat, så kan du föra över pengarna till ditt eget bankkonto i valfri svensk bank.

– Vad vi ser utifrån de omdömen våra kunder ger oss på trustpilot.se, är att många blir förvånade över att det är precis så enkelt som vi lovar. Det kostar inget, går snabbt att registrera sig och pengarna är dina att göra vad du vill med när återköpstiden gått ut, säger Åsa.

Hjälper till att säkra spårningen

I sällsynta fall händer det dock att en kund loggar in på Refunder och gör ett köp, utan att någon återbäring registreras. Det beror på att något stört den spårning av köpet som krävs för att butiken ska få en signal om att köparen kommer från Refunder, och därmed betala ut cashbacken.

Då hjälper vi till så att det inte ska hända igen, säger Åsa Adler. Orsaken kan vara att kunden inte har inaktiverat Adblock i sin webläsare, eller har gått in på en rabattkodsida som använder samma teknik och därför stör ut Refunders spårning. En annan anledning kan vara om man surfat runt lite i stället för att gå direkt via Refunder till butiken för att göra sitt köp.

Hon avslutar med en uppmaning riktad både till Refunders befintliga, och blivande, kunder:

– Det viktiga är att du som kund inte tvekar att höra av dig till oss på Refunder om du undrar över något. Vi är väldigt glada och stolta över det fina betyg våra kunder ger oss, och måna om att behålla det genom att ge dig som kund bästa service!

Omdömen om Refunder på Trustpilot.se:

”Hjälpsamma, lätta att komma i kontakt med”

”Nästan för bra för att vara sant, men det är det”

”Blev positivt överraskad”

”Väldigt bra och smidigt”

”Alla borde handla via Refunder!”

”Perfekt att få pengar tillbaks när man handlar. Mycket bra kundservice”

Share this: