Stylisten: ”Man kan göra helt fantastiska fynd”

Stylisten Sara älskar inte bara snygga kläder, utan gillar också att ha det vackert hemma och att skämma bort sina småsyskon med presenter. Men tack vare Cashbacksajten Refunder som ger återbäring på alla köp går det ingen nöd på hennes bankkonto.

– Folk tror att jag skämtar när jag berättar att jag får betalt för att shoppa.Excited Shopping Woman

Att stylisten Sara, 24, gillar att shoppa är ingen hemlighet i hennes bekantskapskrets. När en kompis tipsade henne om att gå in och registrera sig på cashbacksajten Refunder.se, tog det dock hennes shoppingintresse till nya nivåer.

– Att bli medlem hos Refunder är bland det bästa jag gjort! De flesta av mina favoritbutiker är anslutna så jag shoppar precis som vanligt, men kan unna mig lite fler och dyrare varor eftersom jag får pengar tillbaka på alla mina köp.

 

Fyller plånboken med hundralappar

Det nya sättet att shoppa har inte bara resulterat i snygga prylar till hemmet, finare presenter till vännerna och en nästan ofattbart stor mängd snygga toppar i garderoben. Vardagsinköpen har också blivit förmånligare. Sara handlar numera även smink och hygienartiklar på nätet, och får i snitt 500 kronor tillbaka i plånboken varje månad.

– Det är det som är så schyst med Refunder att man får riktiga pengar tillbaka, i stället för rabatt- eller bonuscheckar som man ändå slarvar bort eller glömmer bort att använda i tid.

Har gjort extrema reafynd

Att cashbackshoppningen fungerar lika bra när butikerna har rea är ytterligare en bonus, menar hon, och nämner sommarreorna på kläder och smink nu under juli som ett exempel.

– Nu passar jag på och köper kläder både till mig själv och min kille, och sminkpresenter till mina småsyrror inför kommande födelsedagar. Med alla rabatter plus återbäring på hela köpet blir det extremt lönsamt.

Ett nytt sätt att belöna konsumenten

Att bli medlem och logga in på Refunder.se tar bara några sekunder och är helt gratis, men gör att dina köp registreras som cashbackköp. I normala fall köper e-handlarna annonser för dyra pengar på nätet för att få nya kunder, pengar som annonsmedierna behåller själva. Med det nya fenomenet cashback ger e-handlaren i stället en provision till Refunder.se när du som medlem handlar något, och den provisionen delar Refunder sedan med sig av till dig.

 

Enkelt och pålitligt

– Folk tror att jag skämtar när jag säger att jag får betalt för att shoppa, skrattar Sara, men erkänner att hon själv också tvivlade på konceptet först.

– Framför allt trodde jag att det skulle vara bökigt och krångligt, men tvärtom är det hur enkelt som helst både att logga in, gå via Refunder till butiken och att få sin återbäring. Det enda man ska vara beredd på är att det kan ta någon månad innan man kan föra över pengarna till sitt eget bankkonto, men det är ju inte Refunders fel utan beror på att de följer reglerna för öppet köp, ångerrätt och sånt.

SHOPPINGTIPS Stylisten Saras 5 Refunder-anslutna favoriter 

BUTIK                                        ÅTERBÄRING*

  1. Urban Outfitters. 6 %
  2. Dress for less 4 %
  3. Sarenza 5 %
  4. Beauty Planet 10 %
  5. Nelly.com 6 %

* Aktuell återbäring den 18 juli 2014 vid köp via Refunder.

Share this: