Skippa NY – här är det också Black Friday

Ska du shoppa och shoppa billigt är det dags. Black Friday infaller fjärde fredagen i november och det är USAs supershoppingdag. Butikerna öppnar vid midnatt och stänger cirka ett dygn senare. Men du behöver inte åka till New York för det – Black Friday finns även här.bl friday

Cahbacksajten Refunder som ger dig återbäring på allt du handlar har Black Friday året runt! Fynda nu – välj bland över 260 välkända butiker och få pengar tillbaka även på dina reaköp.

Black Friday kickstartar julhandeln även här i Sverige. Flera butiker har valt att anamma detta amerikanska fenomen som har sitt ursprung i Philadelphia på 60-talet. Enligt polisens beskrivning orsakade köpsugna människor fullständigt trafikkaos på gatorna i jakten på de bästa fynden efter Thanksgiving.

Supershoppa fynd i lugn och ro

Riktigt så hetsigt behöver det inte bli. Nu kan du sitta i lugn och ro hemma i soffan och enkelt klicka hem dina reavaror. Cashbacksajten Refunder har över 260 välkända online-butiker knutna till sig, och när du handlar där får du ALLTID pengar tillbaka på dina köp. Just nu kan du dessutom vinna tillbaka ALLA dina julklappspengar om du klickar hem dina julklappar i butikerna via Refunder fram till och med julafton. Tävla och tomten kan komma riktigt tidigt i år.

På Refunder är det alltid Black Friday. Det kostar dig inget att bli medlem. Du registrerar dig på 15 sekunder och sedan är det bara att börja handla. Refunder ger dig pengar tillbaka på dina köp, oavsett rea eller andra erbjudanden. Registrerar du dig nu får du DUBBEL återbäring under de första 48 timmarna.

Så njut av årets största shoppingdag – slipp trängseln i stan och gör dina bästa reakap nu med en god kopp kaffe i handen. Happy shopping!

På Refunder får du återbäring på allt du handlar – i kontanter! Läs mer om det unika konceptet här.

 

FAKTA

Refunder är en så kallad cashbacksajt som ger dig återbäring varje gång du handlar i någon av de anslutna e-butikerna – även om butiken har REA eller andra erbjudanden. Att bli medlem hos Refunder innebär enbart fördelar för dig som konsument. Det tar bara några sekunder att registrera sig, är helt gratis och förpliktigar inte till köp, men när du ändå ska köpa något så får du både varan du vill ha – och en viss del av pengarna tillbaka! Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Refunder ägs bland annat av Bonnier.

Share this: