Så får du Hollywood-vita tänder

Du behöver inte vara superstjärna i Lala-land för att få ett filmstjärneleende längre.

Nu kan alla få vita tänder utan ett dyrt besök hos tandläkaren. Det är enkelt – du hittar allt du behöver här.

Bli medlem på Cashbacksajten Refunder som ger dig återbäring på alla dina köp och få pengar tillbaka på allt du handlar på nätet. Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar.white-teeth-1600

Kaffe, te, läsk, nikotin och vin – de flesta drycker vi utsätter oss för i vardagen missfärgar våra tänder sakta men säkert. Du kanske till och med håller tillbaka ditt leende på grund av gula tänder. Rena, vita tänder kan hjälp till att boosta självförtroendet och då är en blekning en bra lösning. Att du dessutom kan göra det hemma utan att gå till tandläkaren gör det hela enkelt och billigare.

dentaworks

Den Refunder-anslutna nätbutiken Dentaworks erbjuder flera olika paket med allt som behövs för att bleka tänderna samtidigt som du tittar på din favoritserie. (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Dentaworks)

För 495 kronor får du:

134_2

* Dentaworks tandblekningsgel 30 ml (räcker till ca 60 behandlingar)

122_2

* 3 st Dentaworks Soft tandskenor (BPA-fria)

* Tandnyanskarta för att lätt se resultat

* Manual på svenska med enkla instruktioner

* Support via telefon och email

 

För 695 kronor får du.

134_2

* Dentaworks Tandblekningsgel 30ml

135_2
* Dentaworks Tandblekningpenna

122_2
* 3 st Dentaworks Soft tandskenor (BPA-fria)
* Dentaworks förvaringsbox för tandskenorna
* Tandnyanskarta för att enkelt se resultat
* Manual på svenska med enkla instruktioner
* Support via telefon och email

Den unika, patenterade formulan i Dentaworks produkter är resultatet av över 10 års forskning och är pH-neutral och peroxidfri.

Genom att beställa via cashbacksajten Refunder får du inte bara pengar tillbaka på ditt köp, utan också dina produkter levererade utan fraktkostnad. Beställer du innan klockan 15 skickas paketet samma dag.

FAKTA

Refunder är en så kallad cashbacksajt som ger dig återbäring varje gång du handlar i någon av de anslutna e-butikerna. Att bli medlem hos Refunder innebär enbart fördelar för dig som konsument. Det tar bara några sekunder att registrera sig, är helt gratis och förpliktigar inte till köp, men när du ändå ska köpa något så får du både varan du vill ha – och en viss del av pengarna tillbaka! Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Refunder ägs bland annat av Bonnier.

Share this: