Nytt år, nytt liv – vi hjälper dig infria nyårslöftet

Brukar du lova runt men hålla tunt när det kommer till nyårslöftet? Du är inte ensam, man vill så mycket men det är svårt att räcka till. Lovat dig själv att känna dig piggare 2015 – eller lovat omgivningen något spännande?Cashbacksajten Refunder som ger dig återbäring på alla dina köp hjälper dig infria löftet!

nyårslöftenNyårslöften är urgamla och visar en önskan hos människan att ständigt bli bättre. Gott så, men det gäller att hålla löftet också. Bara ett av tio nyårslöften går i lås om man får tro en studie på området. Så lova något viktigt och håll löftet, är väl en bra målsättning inför nyåret! Vare sig det gäller att du ska må bättre, tappa några kilon eller stressa mindre har vi tips på prylar. Här är sex favoriter inför nyåret:

  1. Fitnesscoffee – coolaste kosttillskottet från Vitaminbutiken Kenkou

fitnesscoffee

Det här måste vara coolaste kaffet just nu. 300 procent mer antioxidanter än grönt te, Made in Italy och dessutom patenterat. Antioxidanter är en viktig del av kroppens skydd mot nedbrytning och finns naturligt i både grönt te och rödvin – men inte i nivåer som i det här fitnesskaffet. Finns att välja mellan brygg och med hela bönor.

  1. Nytt år och ny hud med Swiss Clinic Skin Renewal Kit – JUST NU 799:- RABATT

swiss clinic

Bli av med ärr, orenheter och rynkor med en smart roller som stimulerar hudens kollagenbildning. Ihop med en produkt som innehåller betaglukan får huden en boost som heter duga. Kroppen gör det mesta av jobbet själv, du bara hjälper den på traven med rollern. En genial produkt som vi älskar.

  1. Pulsklockan Polar FT2 – från topprankade Outnorth

pulsklocka outnorth

En bra pulsklocka till bra pris är Polar FT2. Enkel och smart hjälper den dig att komma igång med konditionsträningen. Springa eller gå spelar ingen roll, det viktiga är regelbunden motion. Förutom kalorier bränner du stress, kanske ännu viktigare i våra dagar av ekorrhjul. Och du, ta med i klockan i bassängen – och simma dig till formen.

  1. Snyggaste yogamattan från Casall – hos Gymgrossisten

yogamatta

Yoga är Sveriges nya folksport och snyggaste yogamattan hittar du hos Gymgrossisten. Mattan heter Balance och är skönt vadderad. Dessutom i snygga färgerna puderrött och koppargrönt. Lätt att rulla ihop och ta med, smidig på resa, hållbar och tvättbar i 40 grader. Ett kap för 199 kr.

  1. Pepp och pigg med en riktig dagsljuslampa – från Bodystore.com

dagsljuslampa

Bristen på dagsljus vintertid påverkar kroppens hormonbalans. Det gör oss dystra och får oss att längta så där vansinnigt efter sommar och sol. Dagsljuslampan från Beurer är prisvärd jämförd med konkurrenter och kompakt tack vare LED-teknologi. Och bättre humör måste ju betyda bättre chanser att hålla nyårslöftet! Vi gillar.

  1. Blek tänderna snabbt och säkert själv – starter hemmakit från BeconfiDent

starterkitn

Skönhet kommer inifrån men ett vackert leende hjälper till. Ska du le vill du känna dig fin och där kommer tandblekning in. Hos BeconfiDent hittar du samma metod som tandläkarna använt i 20 år. Bara så mycket billigare och dessutom för hemmabruk.

Sajten är proppad med toppbetyg från nöjda kunder och BeconfiDent garanterar resultatet. Dessutom fri frakt.

 

Gör som 40 000 smarta nätshoppare och bli medlem hos Refunder – pengar tillbaka

Share this: