Nya heta prylarna och superfynden till Lucia

Dags för Lucia igen och högtiden är mer populär än någonsin. Lussefikat har svällt ut och 13/12 är en viktig dag för mingel, fest eller rentav kalasmiddag med bekanta och vänner. Följ med när vi spanar in de bästa nya prylarna och fynden till Lucia

lucia

Lucia är mer än Lucialinne??, sidenband och ljus i håret. Det är ett perfekt tillfälle att ta paus i julhetsen och ett välkommet avbrott i klappjakt och planering. Tänd en massa härliga ljus mitt i mörkret, baka och laga mat och bjud in vännerna – eller bara hämta pizza och umgås. Det är ingen slump att Lucia vuxit bortom de klassiska ramarna med luciatåg, peppisar och lussebulle.

– Vi har ett stort behov av att må bra i stressen vintertid, ta en time-out. Visst blir det jobb med att fixa en middag, men man kan turas om. Vi bjuder in till Luciafirande med vänner och alla barn i år. Vi ska sjunga och ha kul, säger Anna Voltaire, som bloggar på Voltaires vardag om barn, pyssel, pynt, bak och matlagning och planer på ett hus på landet. Anna älskar att handla på nätet, eftersom hon sparar tid och kan välja och jämföra. Hon gör listor på sina favoriter.

Fem favoriter till Lucia och jul

Ska du shoppa pynt, inredningsprylar eller förstärka i köket gör du det förstås på nätet. Snabbt, billigare och ofta med fri frakt och bra betalningsvillkor. Butiker som RUM21, Royal Design, Ellos, Design Online, Voga, Eye4Design och Rituals är några av alla butiker anslutna till cashbacksajten Refunder, som har mängder av prylar i sitt sortiment. Här listar vi fem heta Luciafavoriter:

  1. Lucialinne och stjärngossekit från Partajshop

lucialinne sjärngossekit

Klassiskt Lucialinné och stjärngossestrut med stjärna på pinne. Allt klart för luciatåget!

  1. LED Luciatåg i plexi från Haléns

led lucia

Vi kan inte motstå luciatåget i plexi med tolv LED-lampor från Haléns. Vi tippar luciatåget som årets ljusa succé. Gott om anslutningskabel så du får en snygg installation.

  1. ”Sacred Fire Fragrance” doftstickor från Rituals

doftstickor

Doftstickor är vackert och ger en harmonisk känsla perfekt för Lucia. Rituals vackra doftstickor räcker tre månader och ger proffskänsla på festen. De doftar lugnande av vit Patchouli med en underton av cederträ. Härliga, varma dofter nu i vinter och ett naturligt sätt att låta ditt hem dofta gott.

  1. Servera pärlande iskallt i festvärmen med coola ishinken från Kitchenlab

ishink

En rejält tilltagen ishink, oval i snygg akryl, med plats för många flaskor och härlig is. Ner med Pommac, skummande must, fläderbärssaften från i somras och kanske lite bubbel. Festen kan börja!

  1. Snyggaste festglasen – från Orrefors

glasss

Vilka bubblor du än väljer förtjänar de ett vackert glas. Orrefors är stolt, svensk tradtion och ett lysande hantverk. På Shopping4net hittar vi ursnygga Intermezzo champagneglas till vrakpriset 199 kr, ordinarie pris 299 kr. Formgivna av stilikonen Erika Lagerbielke pryder glasen varje hem.

Share this: