”Man kan göra helt fantastiska fynd”

Matilda Gotthold älskar inte bara vackra hus, utan också att shoppa vackra kläder och saker. Men tack vare Refunder går det ingen nöd på hennes bankkonto.

– Folk tror att jag skämtar när jag berättar att jag får betalt för att shoppa.sedlar_scan_992

Att fastighetsmäklaren Matilda Gotthold, 24, gillar att shoppa är ingen hemlighet i hennes bekantskapskrets. När en kompis tipsade henne om att gå in och registrera sig på cashbacksajten Refunder.se, tog det dock hennes shoppingintresse till nya nivåer.

– Att bli medlem hos Refunder är bland det bästa jag gjort! Nästan alla mina favoritbutiker är anslutna så jag shoppar precis som vanligt, men kan unna mig lite fler och dyrare varor eftersom jag får pengar tillbaka på alla mina köp.

Fyller plånboken med hundralappar

Det nya sättet att shoppa har inte bara resulterat i fler plagg i garderoben, snyggare hushållsapparater i köket och finare presenter till vännerna. Vardagsinköpen har också blivit förmånligare. Matilda handlar numera även smink och hygienartiklar på nätet, och får i snitt 800 kronor tillbaka i plånboken varje månad.

– Det jag framför allt gillar med Refunder är att man får riktiga pengar tillbaka, i stället för rabatt- eller bonuscheckar som man ändå slarvar bort eller glömmer bort att använda i tid.

Har gjort extrema reafynd

Att cashbackshoppningen fungerar lika bra när butikerna har rea är ytterligare en bonus, menar hon, och nämner mellandagsrean på MQ.se i vintras som ett exempel.

– Då köpte jag kläder både till mig själv, min sambo och min mamma och passade även på att köpa presenter inför kommande födelsedagar. Med alla rabatter plus återbäring på hela köpet blev det min bästa shopping någonsin. Nu börjar det bli dags för de stora sommar-reorna, ännu ett tillfälle att göra riktigt bra fynd!

Ett nytt sätt att belöna konsumenten

Att bli medlem och logga in på Refunder.se tar bara några sekunder och är helt gratis, men gör att dina köp registreras som cashbackköp. I normala fall köper e-handlarna annonser för dyra pengar på nätet för att få nya kunder, pengar som annonsmedierna behåller själva. Med det nya fenomenet cashback ger e-handlaren i stället en provision till Refunder.se när du som medlem handlar något, och den provisionen delar Refunder sedan med sig av till dig.

Enkelt och pålitligt

– Folk tror att jag skämtar när jag säger att jag får betalt för att shoppa, skrattar Matilda Gotthold, men erkänner att hon själv också tvivlade på konceptet först.

– Framför allt trodde jag att det skulle vara bökigt och krångligt, men tvärtom är det hur enkelt som helst både att logga in, gå via Refunder till butiken och att få sin återbäring. Det enda man ska vara beredd på är att det kan ta någon månad innan man kan föra över pengarna till sitt eget bankkonto, men det är ju inte Refunders fel utan beror på att de följer reglerna för öppet köp, ångerrätt och sånt.

SHOPPINGTIPS Matildas 5 favoriter

  1. MQ.se (4,5%)
  2. NordicFeel.se (5%)
  3. Boozt.com (7%)
  4. BeautyPlanet.se (6%)
  5. Zalando.se (4%)

* Aktuell återbäring den 1 juli 2014 vid köp via Refunder.

Share this: