Läsarna eniga: Här är ljusen som är bäst

Fyra timmar, så länge ska värmeljusen brinna för att det ska vara acceptabelt.

Det framkom av en läsarenkät där över 500 personer deltog.

Men läsarna är inte helt nöjda över ljusen de köpt, brinntiden ligger nämligen

på ynka tre timmar i snitt.Candles_in_the_dark

ll

Doftljus som luktar nytvättat – det är grejen. 39 procent av deltagarna i undersökningen, som gjordes av Allt om Shopping, föredrar dem. Rum21 har ett stort utbud av fina doftljus, likaså Rituals.

Näst bästa doften ”havsbris” fick 37 procent av rösterna. Rosendoft gick dock inte alls hem hos läsarna.

po

Finaljus.se är en sajt där du kan frossa i doftljus, skicka ljusogram och prenumerera på doftljus. Bekvämt, eller hur? Läs mer om hur det fungerar här.

Värmeljus är mysigast

Värmeljus är ändå det som skapar trevligaste stämningen hemma, bara 12 procent föredrar doftljus när det kommer till att skapa mysig stämning. Nästa gång du bjuder hem en dejt för en perfekt hemmakväll vet du alltså att det är värmeljus som gäller.

Varierar stort

Brinntiden på ljus varierar väldigt mycket, samtidigt som det är stora prisskillnader.

Enligt ett test som gjordes nyligen kostar Clas Ohlssons värmeljus bara 29 öre styck och brinner 4 timmar och 19 minuter, ett ljus som faller våra läsare i smaken. På Cashbacksajten Refunder.se kan du klicka hem de ljus som passar dig och dessutom få fina rabatter – och pengar tillbaka.

Här är fyra sajter där du kan handla ljus och annat som skapar stämning hemma i höstrusket. Du får dessutom kontanter tillbaka när du handlar:

* Rum21.se

* Rituals.se

* Clas Ohlsson

Caschbacksajten Refunder.se har hela 265 butiker anslutna till sig som ger dig kontanter tillbaka när du handlar. Läs mer om det Bonnier-ägda företaget här!

Share this: