Ladda för julfesterna- här är partykläderna

Marschallerna är tända, glöggen är varm och granriset ligger på farstun. Det är juletid och nu avlöser festerna varandra. Det innebär att du troligen behöver uppgradera din garderob. Vi har valt ut några godingar som du enkelt kan klicka hem på ett och samma ställe. Och som vanligt när du gör det via cashback-sajten Refunder så får du riktiga pengar tillbaka på allt du handlar.  chrissTill julen kan vi gott och väl glittra lite extra, och gärna våga gå steget längre än vanligt. Silver och guld behöver inte bara vara smycken, utan ett par riktigt snygga, tajta byxor med små guldpaljetter på skulle göra storstilad succé på julfesten. Kombinera dem med en svart topp och en stilren smokingkavaj. Sätt på dig ett par svarta, klassiska pumps med hög klack och du är klar. Du gör en ”Kate Moss”. Snygga toppar och pengar tillbaka när du shoppar hittar du i nätbutiken Karen Millen. (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Karen Millen)

karen

Eller vad sägs om en mer romantisk siluett för kvällen? Ta en svart pennkjol, en skir spetstopp och bryt av med ett par kaxiga stövletter. Du gör en ”Scarlett Johansson”. Snygga pennkjolar hittar du bland annat på Nelly.com, där du får pengar tillbaka om du handlar via Refunder.se  (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Nelly.com)

nelly

En vacker klänning är julen given. Antingen väljer man ett säkert kort och köper på sig ytterligare en ”den lilla svarta”. Stylein har en enkel men otroligt snygg klänning som heter ”Cadyrov Dress”. Butiken Stylein ger dig just nu 5% återbäring utöver rabatter och andra erbjudanden. (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Stylein)

stylein

Eller så väljer man en sötare look och satsar på ”Gardini Sheen S/S Roundneck” från French Connection.  Du gör en ”Jessica Alba”. Boozt säljer French Connection där du just nu får 9% återbäring utöver eventuella rabatter. (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Boozt)

french

Vinn tillbaka julklappspengarna

Cashbacksajten Refunder har över 260 välkända butiker anslutna till sig och där hittar du det senaste modet. Asos.com, Nelly.com, Stylein, Karen Millen, Ellos, Urban Outfitters, MQ – listan kan göras ännu längre på butiker där du enkelt nu kan klicka hem just din julfavorit. När du beställer via Refunder får du dessutom pengar tillbaka på dina köp, oavsett rea eller andra erbjudanden. Om du köper dina julklappar här har du också chansen att vinna tillbaka ALLA dina julklappspengar. Tävlingen pågår fram till och med julafton.

FAKTA

Refunder är en så kallad cashbacksajt som ger dig återbäring varje gång du handlar i någon av de anslutna e-butikerna – även om butiken har REA eller andra erbjudanden. Att bli medlem hos Refunder innebär enbart fördelar för dig som konsument. Det tar bara några sekunder att registrera sig, är helt gratis och förpliktigar inte till köp, men när du ändå ska köpa något så får du både varan du vill ha – och en viss del av pengarna tillbaka! Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Refunder ägs bland annat av Bonnier.

Share this: