Knappen som gör dig mer nöjd med din shopping

Många som shoppar i sina favoritbutiker på nätet går miste om en massa cashback i onödan. Därför har Refunder tagit fram Refunder-knappen, som automatiskt påminner dig om var det finns pengar att hämta.

refunder-knappen

Så här ser Refunder-knappen  ut. Ladda ner den till din webbläsare här och du missar aldrig mer en möjlighet att cashbackshoppa!

 

 

 

Dyker upp när du söker efter det du vill köpa

Den nya Refunder-knappen är gratis och lika enkel att ladda ner till din webbläsare som en app till mobilen. När du sedan är ute på nätet och söker efter en produkt eller tjänst du vill köpa, så kommer till exempel Google att känna av att du är Refunder-medlem, och markera anslutna butiker och den återbäring du får på Refunder.se. Likaså om du går direkt till en Refunderansluten butik; då får du en påminnelse överst på sidan om att aktivera din återbäring genom ett enkelt knapptryck och på så vis säkra din återbäring för alla köp du gör.

Röd klänning

 

 

 

 

Laddas ner på ett par sekunder

Vill du vara säker på att aldrig missa en återbäring så hämta Refunder-knappen nu! Det tar bara ett par sekunder och sedan är det bara att shoppa loss precis som vanligt – med den skillnaden att nu får du alltid pengar tillbaka, eftersom du aldrig missar att logga in.

 

 

Skärmklipp

 

Share this: