Knappen halverade kattägarens utgifter

Hund, katt eller kanin spelar ingen roll. Som djurägare ser du ditt husdjur som en i familjen och är också beredd att göra allt för det. Du ger rätt sorts foder och kvalitetsprodukter som gör att ditt sällskapsdjur mår och lever bra. Och nu finns ett nytt sätt att shoppa på då du både sparar tid och pengar med hjälp av Refunder.se. Här skulle jag vilja ha en starkare koppling till innehållet för djur. Kan man säga något om att pengarna man får ihop i återbäring kan användas till något kul för djuret? (som du tar upp i ett senare stycke).10808337_760598010644852_1359762740_n

Ja, vad gör vi inte för våra fyrbenta vänner? Stjärndesignern Karl Lagerfelds gräddvita siameskatt Choupette har en egen Facebook-sida och ett Instagram-konto, för att inte tala om garderob. Sångerskan och divan Mariah Carey låter sina åtta hundar bo på lyxhotell där de sover i egna sängar och får specialkomponerade middagar – allt för den blygsamma kostnaden av drygt 170 000 svenska kronor per dag/månad?.

Skäm bort din älskling – och spara pengar

Nu tillhör just de här stjärnornas sätt att skämma bort sina husdjur på inte till vanligheterna här i Sverige. De flesta av oss har inte ekonomin för att hyra hotellrum eller köpa rysk kaviar till våra fyrbenta familjemedlemmar. Men via Refunder.se kan du i alla fall komma en bra bit på vägen och dessutom få pengar tillbaka på dina köp. Jo, du läste rätt – du får riktiga pengar tillbaka..

För att göra det ännu enklare för dig att hålla koll på vilka butiker du kan cashback-shoppa ifrån när du googlar efter saker att köpa på nätet har Refunder tagit fram tjänsten Refunderknappen.  Den påminner och informerar hur mycket återbäring du får hos anslutna nätbutiker. Gå in på Refunder.se, följ instruktionerna på skärmen. Där kan du också ladda ner och installera Refunder-knappen till din webbläsare. Efter bara några sekunder kan du börja shoppa. Med ”knappen” får du alltid pengar tillbaka eftersom du aldrig kan missa att logga in.

Förbandslåda och leksaker

Så vad kan du köpa då? Rätt foder är a och o. Dilemmat är ofta att fodersäckarna är stora, tunga och otympliga. Att då bara kunna klicka hem det man behöver hos exempelvis den Refunder-anslutna butiken Vetzoo.se (6,5 procent återbäring) och få det levererat till dörren inom 48 timmar sparar både tid och pengar.

Dessutom hittar du allt från leksaker som stimulerar ditt husdjur till burar när det är dags för den där efterlängtade bilturen till landet. Ibland är olyckan framme och då finns även den populära förbandslådan ”Första hjälpen för djur” i utbudet, som ofta syns i TV bredvid veterinären Christophe Bujon. Kort sagt, är du mån om både ditt husdjur och din ekonomi så hittar du flera stora djuraffärer på cashbacksajten Refunder.se.

”Mina katter älskar det!”

Ulrika är stolt ägare till fem ljuvliga Birma-katter och skämmer gärna bort dem så ofta hon kan med produkter från Hemfoder.se (3,5 procent återbäring) som också är en av de butiker anslutna till Refunder.se. För att inte missa sin återbäring är hon en av alla som tar hjälp av ”Refunderknappen”. Ulrika hoppas kunna använda de pengar hon får tillbaka till ett skämma-bort-projekt för katterna:

– Helst vill jag bygga en enorm bur på tomten så att de kan vara ute hela sommaren! Jag köper alltid kvalitetsfoder och leksaker på nätet. Det är så tacksamt att klicka hem det man vill ha och samtidigt veta att jag via Refunder.se får återbäring på allt jag handlar.

Du väljer att nätshoppa trots att du har bli, varför?

– Eftersom jag har så många katter går det åt mycket kattsand och mat. Det blir ofta 10-kilos säckar som är för tunga att bära, och då är det smidigare att få det levererat direkt till dörren.

Vilket nätköp till dina katter är det absolut bästa du gjort?

– Ett klösträd jag fyndade på Hemfoder. Mina katter älskar det!

WEBBFRÅGA:

Varför beställer du djurfoder på nätet? (resultatet av denna bygger vi en ny artikel på)

1 jag orkar inte bära hem de tunga fodersäckarna.

2 Utbudet är större på nätet.

3 Det blir billigare.

REFUNDER-KNAPPEN

Share this: