Värm dig med en härlig kopp te

En kopp rykande hett te i handen när kylan utanför fönstret gör sig påmind tinar upp även den mest frusna. Att te förutom att vara värmande gott också är nyttigt är ett stort plus. Cashbacksajten Refunder som ger dig återbäring på alla dina köp vill tipsa dig om några härliga tesorter som du bör fylla skafferiet med.cup_of_tea_wallpaper__yvt2

Te har sippats och njutits av människor i åtminstone 1700 år. En gammal goding med andra ord som fortfarande är minst lika populär. Butikerna svämmar över av olika tesorter – allt från svart, rött, grönt, oolong, gult och vitt te, för att inte tala om smakerna.

Två om dagen

Te är dessutom en hälsosam dryck sett ur flera aspekter: den har ett högt innehåll av antioxidanter och mineraler som skyddar mot fria radikaler i kroppen som enligt forskning visat sig ligga bakom flera sjukdomar. Och vill man räkna kalorier blir det svårt eftersom te knappast innehåller några alls.

Flera undersökningar visar att två koppar te om dagen är tillräckligt för att ge dig ett värdefullt tillskott av antioxidanter.

6016

Hammam Mint från Rituals (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Rituals)

Grönt uppfriskande te med mynta och rikt på antioxidanter. 100 % naturligt.

yogi_te_rooibos_eko_4555_med

Yogi te Rooibos EKO från Svensk Hälsokost (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Svensk Hälsokost)

Ekologiskt odlat rött te från bergen i Sydafrika. Blommig smak med klassiska Yogi te-kryddor. Det gärär också gott som uppfriskande iste.

OL01-Productsetjes-v3-Perfect-Tea-Rose

Rose Wisdom från Rituals (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Rituals)

Örtte med ingefära och ros. 100 % naturligt.

Ingefära är enligt kinesisk kultur fullt av kraftfull yangenergi som är värmande och har en stärkande effekt på kroppen. Rosenblommor värmer hjärtat

37185

Santé Naturelle från Yves Rocher (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Yves Rocher)

Ett avslappnande ekologiskt örtte med lindblomma och apelsinblomma, smaksatt med honung. Perfekt att ta för att varva ner inför nattens sömn.

clipper_vitt_te_med_hallon_eko_4531_med

Clipper med hallon EKO från Svensk Hälsokost (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Svensk Hälsokost)

Vitt naturligt och ekologiskt te med smak av hallon. Det vita teet framställs av de allra yngsta knopparna och bladen vilket ger den friska och fina smaken. Fairtrademärkt.

Lönsam nätshopping

Dessa fem tesorter är bara några favoriter ur det urval som finns i nätbutikerna anslutna till cashbacksajten Refunder. Att klicka hem sina produkter där innebär att du faktiskt får pengar tillbaka. Cashbacksajter är omåttligt populärt i USA och Storbritannien och vår svenska motsvarighet Refunder har hundratals butiker anslutna till sig. Nätshopping har aldrig varit enklare. Så sätt dig till rätta och beställ hem dina nya tesorter. Vinterkvällarna är räddade!

Refunder är en så kallad cashbacksajt som ger dig återbäring varje gång du handlar i någon av de anslutna e-butikerna – även om butiken har REA eller andra erbjudanden. Att bli medlem hos Refunder innebär enbart fördelar för dig som konsument. Det tar bara några sekunder att registrera sig, är helt gratis och förpliktigar inte till köp, men när du ändå ska köpa något så får du både varan du vill ha – och en viss del av pengarna tillbaka! Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Refunder ägs bland annat av Bonnier.

 

 

Share this: