iPhone 6 – förboka den här

Väldesignad, bättre och blixtsnabb. Recensionerna av iPhone 6 är övervägande positiva världen över.  Intresset är stort och förhandsbokningarna har slagit rekord. I Sverige går den nu att förbeställa via cashbacksajten Refunder.se som ger dig återbäring på alla dina köp!  iphone1c-970

Efterfrågan på större (skärmar??) på mobiltelefonerna är stor, och när de första detaljerna och bilderna av nya iPhone 6 kom ut hyllades den av de flesta experter. Tekniksajten Slash Gear skriver:

”Apple lovade marknaden något stort, och levererade det. Det blev inte bara större, utan också betydligt bättre”. (är det skärmarna de refererar till?) 

Rundare, större och smalare

Iphone-6-vs.-Plus-och-5S-storlek iphone-compare-bbh-201411

Eftersom nya iPhone är större (har en större skärm?) än sin föregångare kan den möjligen framstå som aningen otymplig, men designen är rundare och smalare vilket gör att den ändå känns nätt. David Pogue på sajten Yahoo Tech konstaterar: ”Den är vacker och en värdig arvtagare till iPhone-tronen”.

Du kan förbeställa

6

 

Om du vill vara bland de första med en iPhone 6, kan du förbeställa den redan nu på Refunder-anslutna Tele 2. Telefonerna beräknas finnas i lager från och med den 26 september. Beställer du den här via Refunder.se får du dessutom pengar tillbaka på ditt köp.

(Länken leder till butiken Tele2 via Refunder för att du ska få återbäring på dina köp)

iPhone 6 16GB

Månadsavgift abonnemang: 249 kronor / månad

Månadsavgift telefon: 175 kronor / månad

Total månadsavgift: 424 kronor / månad

Vid förbokning: 0 kronor

Leverenstid: 1-2 veckor.

Förhandsboka din iPhone 6 på Tele 2 via Refunder.se

Share this: