Inga fler undanflykter- här är prylarna för ditt hemmagym

Tillhör du de som anser att dygnet inte har tillräckligt många timmar för att hinna med att träna? Glöm det, det finns alltid tid. Om du dessutom har gymmet hemma är det nu slut med undanflykter. Cashbacksajten Refunder som ger dig återbäring på alla dina köp ger dig shoppinglistan för hemmagymmet!

put-your-right-hand-in-put-your-right-hand-out

Forma gymmet efter behov och yta. För den som vill göra det enkelt men nå resultat finns det utrustning som inte kräver mycket plats. På den Refunder-anslutna nätbutiken Sporttema, finns ett stort utbud av träningsutrustning. Allt om Shopping listar vad du behöver för ett fungerande hemmagym – både för det enkla och det mer avancerade.

 

Det enkla:

Kettlebells: 299 kronor

Hopprep: 99 kronor

Fitnessboll: 299 kronor

Hantlar 2 X 6 kg: 549 kronor

Dörrtrapets multi: 369 kronor

Pilatesmatta: 199 kronor

 

Det avancerade:

Crosstrainer: 1 999 kronor

Multigym: 4 995 kronor

Multibänk: 995 kronor

Skivstångsställning: 1 995 kronor

Kettlebells: 299 kronor

Hantelset powerbox:  599 kronor

 

Finns varan i lager skickas den redan dagen efter att du beställt. Det är fri frakt och 30 dagars öppet köp. Eftersom butiken är knuten till Refunder får du också 4 procents återbäring på ditt köp.

Börja redan nu att planera in din träning i vardagen, och njut av att göra det hemma. Ingen stress, bara kul och utmanande!

Bli Refunder-medlem och få pengar tillbaka på allt du handlar på nätet. Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Dessutom får du 50:- extra om du väljer att föra över din återbäring till ditt PayPal-konto fram till 31/12-2014!

 

FAKTA

Refunder är en så kallad cashbacksajt som ger dig återbäring varje gång du handlar i någon av de anslutna e-butikerna. Att bli medlem hos Refunder innebär enbart fördelar för dig som konsument. Det tar bara några sekunder att registrera sig, är helt gratis och förpliktigar inte till köp, men när du ändå ska köpa något så får du både varan du vill ha – och en viss del av pengarna tillbaka! Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Refunder ägs bland annat av Bonnier.

Share this: