”Inför julstöket – 5 måsten i köket” med cashback på

Kanske drabbas du av samma känsla varje år – står julen redan för dörren? Men ingen panik, med dessa 5 ”köksmåsten” från Cashbacksajten Refunder som ger dig återbäring på alla dina köp så går julstöket som en dans och du kan lägga din energi på roligare saker – som att umgås med nära och kära. Dessutom får du cashback – dvs pengar tillbaka – på allt du handlar.

Unique-Christmas-Hanging-Ginger-Bread-for-Kitchen

På Refunder får du återbäring på allt du handlar – i kontanter! Läs mer om det unika konceptet här.

Nu är det snart dags att kliva in i julruschen igen. Med lite smart planering, bra andningsteknik och våra 5 tips på ”köksmåsten” så blir ditt julstök avsevärt mycket enklare. Lägg din tid på annat så som att slå in sköna paket. (I bildspecialen hittar du även pris och butik.)

9013160378398

  1. Muffins- och cupcakemaskin från Clas Ohlson (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Clasohlson.se)

Ställ till med muffinskalas i jul. Ett snabbt och enkelt sätt att baka muffins utan att använda ugnen. Gräddar upp till 7 muffins åt gången. Pris 199 kr.

salpeppar

2.  Alfredo salt och peppar från RUM21  (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på RUM21.se)

Krydda som en kung med salt och pepparkvarn från Georg Jensen. Kvarnarna är tillverkade i rostfritt stål och har tekniken ”ceramic technology”- som garanterar en slitstark produkt och hög kvalité. Pris 1299 kr.

21-13727-20120215090214_1

  1. Waves äggkokare från Roliga Prylar (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Roligaprylar.se)

Med den här snygga äggkokaren går du inte ägglös i jul. Modern design med rostfri platta. En ljudsignal som piper när äggen är färdiga. Du kan koka upp till 7st ägg samtidigt och en mått-kopp med äggpicker medföljer. Pris 139 kr.

victorinox_35-2000-19

  1. Kockkniv från Kitchenlab (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Kitchenlab.se)

Kniven som gör att du blir julens kökshjälte. Rejält tilltagen med skaft i rosenträ. Tack vare en relativt tunn egg är kniven väl balanserad trots sin storlek. Pris 310 kr.

Img-IC054-1-WI_1-large

  1. C3 Grötkokare från Shopping4net (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Shopping4net.se)

Med den här grötkokaren tillagar du  julgröt och ris till en perfekt konsistens då den har temperaturregulator med enknappsfunktion och en automatisk varmhållningsfunktion som håller gröten/riset varmt även efter det att tillagningen är klar. Pris 299 kr.

Oavsett vad du väljer och oavsett vad det kostar får du pengar tillbaka på ditt köp eftersom du väljer att handla i butiker anslutna till cashbacksajten Refunder. Och det spelar ingen roll om butiken har REA eller andra erbjudanden – du får din cashback, dvs. återbäring utöver dessa erbjudanden. Du registerar dig här på bara några sekunder – utan kostnad – och sedan är det bara att börja shoppa.

På Refunder får du återbäring på allt du handlar – i kontanter! Läs mer om det unika konceptet här.

Share this: