Höstmys på ingång – vilka ljus tycker du är bäst?

Hösten är här, och vad passar bättre än att lysa upp mörkret med värmande, levande ljus?

Men vilka ljus är egentligen bäst? Vilka skapar den rätta stämningen och vilka brinner längst?

Cashbacksajten Refunder som ger dig återbäring på alla dina köp vill veta vad ni läsare tycker!Earth-Friendly-Candles-with-No-Health-Risks

Härliga, murriga höst – nu tillbringar vi mer tid hemma igen för att umgås med familj och vänner och kryddar gärna tillvaron med god mat och dryck i kombination med levande ljus. Vi svenskar förbrukar faktiskt över 300 miljoner värmeljus – varje år!

Skapar en härlig atmosfär
Vare sig du gillar värmeljus eller doftljus kan du inreda med ljus och skapa din alldeles egen unika miljö. Det finns något för alla när det gäller doft, färg, placering och form. På Cashbacksajten Refunder.se kan du klicka hem just de ljus som passar dig och dessutom få fina rabatter och pengar tillbaka. Läs mer om Refunder.se och ta del av alla erbjudanden här.

Brinner över fyra timmar

värmeljus clas
Brinntiden på ljus kan variera väldigt mycket, samtidigt som det är stora prisskillnader. Men enligt ett test som gjordes nyligen kostar Clas Ohlssons värmeljus bara 29 öre/styck och har en brinntid på hela fyra timmar och 18 minuter! Här kan du köpa dem och dessutom få kontanter tillbaka på hela köpet!
Värmande, väldoftande och fina ljus skänker oss frusna nordbor hösttröst. Vi vill därför veta vad du tycker är viktigt – så var med och svara på läsarfrågorna här intill.

LÄSARFRÅGOR:
Hur länge uppskattar du att dina favoritljus brinner?

  1. En timme X. Tre timmar 2. Över fyra timmar

Vilka ljus skapar bäst stämning?

  1. Värmeljus x. Doftljus 2. Vanliga stearinljus

Hur länge tycker du är acceptabel brinntid för ljus?

  1. En timme x. Tre timmar 2. Fyra timmar

Vilket doft föredrar du på doftljus?

  1. Rosendoft x. Nytvättat 2. Havs/skogslukt
Share this: