Hetaste accessoarerna till nyår

Nyår är årets viktigaste fest och nyårslooken ett kapitel för sig. Vad du än väljer är det accessoarerna som gör looken. Blinga till max eller gå på stramt och sobert med klass. Det viktigaste är att du känner dig som festens medelpunkt!

nyår

Inget är så förknippat med fest och förväntningar som nyår. Allt ska hända och allt ska bli perfekt. Men bästa tipset är faktiskt att släppa lite på förväntningarna. Vare sig du är gäst, värd eller värdinna. Och vad gäller accessoarer har aldrig bättre möjligheter funnits att få till den perfekta looken, nu med all näthandel. Cashbacksajten Refunder har hundratals butiker anslutna, som förutom stora sortiment ger dig pengar tillbaka när du handlar. Vi listar nyårfestens hetaste accessoarer.

  1. Snyggast till nyårsblåsan eller jeansen – Low Basic Pump från Bianco

low-basic-pump-djf15-gold

Smärtsamt snygga i grön mocka eller klassiskt munvattnande i guld. Pumps är rätt och Low Basic Pump från Bianco är dubbelt rätt. Lagom höjd på klacken och en sko till alla stilar är pumpsens signum. Dessutom brukar killar klara några steg i dem, ett trumfkort om festen blir vild.

  1. ”Improve your chances” – herrdoften JA! från Björn Borg

björnborg

Med herrdoften JA! från Björn Borg säger du ja i stället för nej på nyår. Doftar fräscht av maskulin mysk och patchouli. Lime och mandarin som toppnoter ger en pirrande känsla. Låt festen börja!

  1. Emelie Almond från Lina of Sweden

emelie almond

Handgjort i silver med cappuccinofärgade Swarovskipärlor gör örhängena Emelie Almond till rätt accessoar. Tre perfekta 6 mm pärlor i varje öra örhänge och bra längd gör att örhänget gungar catwalk-läckert. Vår rekommendation: köp!

  1. It’s a steal – smala bältet Jasmine guld från Modehus.nu

jasmine bälte

Vouge skrev om guldbältestrenden och Beyoncé tog på sig ett. Smalt guldbälte från Modehus.nu, just nu dessutom på rea. Ett bälte smickrar alla former och toppar looken. Ta en röd klänning i stället för lilla svarta, matcha med bälte i guld och ge dig ut i nyårsnatten.

  1. Håll koll på tolvslaget med Triwa Rose Lansen – unisexmagi från Safira

klocka

En läcker klocka gör festlooken komplett. Triwa Rose Lansen gör att du slipper fiska upp mobilen i tid och otid. I rostfritt stål och übersnygga färgen roséguld. Gravyr på baksidan ingår.

  1. Carioca Sweet Latex Bra – rockigt under från Intimissimi

Carioca Sweet Latex Bra

Ledsen killar, men hetast i nyår är behån från Intimissimi – och den behåller vi tjejer för oss själva. Satsa på synligt med dödligt coola Carioca Sweet Latex Bra. Matcha med läderkjol eller stretchiga stuprör för den rätta New York-looken.

  1. Clip on löshår 50 cm från Charma Stockholm

Clip on löshår 50 cm

Kapa nyårsfesten med ett böljande hårsvall. Med äkta löshår går frisyren från bra till magisk. Lätt att sätta i själv och kan stylas som ditt vanliga hår. Hos Charma Stockholm finns färger från svart till chokladbrunt, rött till ljusblont. En clip on räcker oftast, prova och du är fast!

Gör som 40 000 smarta nätshoppare och bli medlem hos Refunder – pengar tillbaka

Share this: