Hemmafixare – så enkelt är det

Storhelgerna är på ingång och våra hem fylls plötsligt av fler än vanligt när släkt och vänner kommer på besök. Då vill det till att hemmet håller. Läckande kranar, dragiga fönster, trasiga dörrkarmar – allt behöver fixas snabbt. Det går, och bäst av allt – du kan enkelt göra det själv som en tvättäkta hemmafixare. Cashbacksajten Refunder som ger dig återbäring på alla dina köp tipsar el & handverktyg som du behöver för att fixa till hemmet.

10805525_764304353607551_492698453_n

Det är en ihållande trend – hemmafixandet. Allt från arga snickare på tv till inredningstidningar med ”gör-det-själv”-guider gör att vi vill bygga och renovera själva. Cashbacksajten Refunder har flera butiker anslutna till sig som levererar det mesta du behöver för att rusta och fixa till hemmet.

CO_Doubleline_White

Clas Ohlson hittar du ett bra basutbud av elverktyg och handverktyg för gör-det-självaren av hög kvalitet och med smarta funktioner.

(Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Clasohlson.se)

1

Bland annat är den kombinerade borrmaskinen och skruvdragare Cotech LXC för 799 kronor populär. Det är ett smart verktyg där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Bra för miljön och billigare för dig. Behöver du lappa ihop trägolvet hittar du kap- och geringssågen Cotech i samma butik för 599 kronor. Sågen har spindellås för ett enkelt klingbyte och en steglös inställning av geringsvinkel 45°. Den är perfekt för enklare träarbeten hemma.

1,111

Det är mycket mat som ska lagas och förvaras nu framöver. På Tretti.se hittar du allt från keramikhällar till kylskåp. Nu kan du äntligen dessutom byta ut det trasiga toalettlocket som irriterat länge nog. Softtouch från Duschy passar de flesta toalettstolar och kostar bara 399 kronor.

(Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Tretti.se)

3

För nybörjaren som saknar verktyg finns en smidig verktygssats i 135 delar hos Clas Ohlson för hemmets vanligaste arbeten. Där finns de flesta verktyg du kan behöva för att snabbt komma igång med hemmafixandet.

När du handlar i någon av de anslutna nätbutikerna ger Refunder dig pengar tillbaka på dina köp – oavsett om det är rea eller andra erbjudanden i butiken. Det är alltså bara att börja fixa och trixa – snart är ditt hem rustat för vinterns alla festligheter.

FAKTA

Refunder är en så kallad cashbacksajt som ger dig återbäring varje gång du handlar i någon av de anslutna e-butikerna – även om butiken har REA eller andra erbjudanden. Att bli medlem hos Refunder innebär enbart fördelar för dig som konsument. Det tar bara några sekunder att registrera sig, är helt gratis och förpliktigar inte till köp, men när du ändå ska köpa något så får du både varan du vill ha – och en viss del av pengarna tillbaka! Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Refunder ägs bland annat av Bonnier.

­­­

Share this: