Här är vinterns bästa barnkängor med cashback på

Har du inte köpt vinterkängor till barnen ännu är det hög tid nu. Cashbacksajten Refunder som ger dig återbäring på alla dina köp har tagit fram 7 fina alternativ som alla håller hög kvalitet.

Funny group of children are lying in the snow.

Kavat har en egen tillverkning av barnskor, för att säkerställa högsta kvalitet på sina produkter. Sedan start har Kavat strävat efter att tillverka fotriktiga barnskor, där fokus ligger på funktion, kvalitet och miljöansvar. Deras klassiska läragåsko No:1 har burits av många barn i Sverige under generationer!

Barns fötter växer under många år och varierar i form. En del är breda, smala, har hög vrist eller har kvar sitt babyhull. Dessutom är en del barn små till växten medan andra är större. Men allt är helt normalt. Det viktigaste är att de har fotriktiga skor och som fyller sin funktion. Vinterhalvåret kräver lite mer av en sko. Den ska hålla värmen, vara vattentät och ha ett bra grepp när det är halt ute.

7 vinterkängor Refunder rekommenderar 

Vi har valt ut sju vinterskor för barn som alla håller hög kvalitet:

kavat-kangor-svappavara-ep-black

1 Svart känga ”Svappavara EP” från Kavat. Pris: 999:-  Lekmer.se

(Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Lekmer.se)

752651_56111_DAM

2 Fuchsiafärgad känga ”Biom Lite Infants Boot” från Ecco. Pris: 800:- Ecco.se

(Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Ecco.se)

superfit-kangor-gore-tex-culusuk

3 Marinblå känga ”Superfit Goretex Culusuk”. Pris: 799:- Lekmer.se

(Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Lekmer.se)

62-0004

4 Svart känga ”Yoot Pac” från Sorel. Pris: 799:- Ellos.se

(Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Ellos.se)

reima-kangor-nefar

5 Svart/blå känga ”Nefar” från Reima. Pris: 499:- Lekmer.se

(Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Lekmer.se)

62-1202

6 Svart känga ”Chilly” från Viking. Pris: 949:- ellos.se

(Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Ellos.se)

image_22589

7 Bubbelgumsrosa känga ”Moon boot” från Footway.se. Pris: 839:- Footway.se

(Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Footway.se)

Att tänka på

Barns fötter växer i etapper. Det kan gå månader utan att något händer, men rätt som det är har de vuxit en centimeter. När man köper vinterkängor är det viktigt att det finns mycket plats, de ska helst vara 2 centimeter större än foten. Dels måste det finnas plats för en ullsocka eller en eventuell värmande sula, men det är också viktigt att det finns ett luftlager runt foten som en slags isolering mot kylan. Barnskor tillverkas för att vara runt 1,5 centimeter längre än foten, och därför är de lite smalare för att ändå sitta bra över foten.

Bra och billigare köp

Flera av de stora barnbutikerna med barnskor i sortimentet är anslutna till cashbacksajten Refunder. Det innebär att på alla köp du gör, oavsett rea eller andra erbjudanden, får du pengar tillbaka. Det är värt att köpa skor som kostar lite mer, men att då göra sina köp via Refunder gör att skorna blir billigare i slutändan.

Refunder är en så kallad cashbacksajt som ger dig återbäring varje gång du handlar i någon av de anslutna e-butikerna – även om butiken har REA eller andra erbjudanden. Att bli medlem hos Refunder innebär enbart fördelar för dig som konsument. Det tar bara några sekunder att registrera sig, är helt gratis och förpliktigar inte till köp, men när du ändå ska köpa något så får du både varan du vill ha – och en viss del av pengarna tillbaka! Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Refunder ägs bland annat av Bonnier.

Share this: