Guide: Jeansen som ger snygg rumpa

Tajtare rumpa, slimmade ben, putrumpa. Det finns en uppsjö av jeansmodeller för alla smaker. Men RÄTT modell för dig kan utföra magi. Cashbacksajten Refunder som ger dig återbäring på alla dina köp har hittat 7 snygga modeller.levis-revel-rumpa-430x286

Jeansen med stort J kan trolla bort eller trolla fram de former du älskar mest – eller minst. Det gäller bara att hitta sin favorit i denimdjungeln. Vill du ha superslimmat, rymlig boyfriend-modell eller klassiska bootcut som för övrigt gör storstilad comeback den här säsongen?

Vi har valt ut 7 modeller som du hittar i bildspecialen. Samtliga finns i de butiker som är anslutna till cashbacksajten Refunder. Där får du pengar tillbaka på alla köp du gör, oavsett reavaror.

Att tänka på

Det finns några praktiska råd att tänka på när du köpt jeans.

* Tajta jeans töjer sig. Köp därför inte de som sitter perfekt i butik utan ta storleken som är aningen tajtare.

* Tvätta inte jeansen för ofta. Det är bästa tipset för att färg och passform ska bestå längre. Och – skippa sköljmedel, det behövs ändå inte.

* Torktumla INTE jeans med stretch. Stretchen blir förstörd.

Denim går aldrig ur tiden. Så välj och vraka här – vilken modell blir din nya favorit?

 

FAKTARUTA

Refunder är en så kallad cashbacksajt som ger dig återbäring varje gång du handlar i någon av de anslutna e-butikerna. Att bli medlem hos Refunder innebär enbart fördelar för dig som konsument. Det tar bara några sekunder att registrera sig, är helt gratis och förpliktigar inte till köp, men när du ändå ska köpa något så får du både varan du vill ha – och en viss del av pengarna tillbaka! Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Refunder ägs bland annat av Bonnier.

 

BILDSPECIAL – i Epi

 

Omröstning: Vilken jeansmodell föredrar du?

 

1 Slimmade stuprör

2 Rak modell

3 Bootcut

Share this: