Guide: 7 bästa nätbutikerna just nu

Inte tid att springa runt på stans reor? Lugn, här är en guide till de bästa nätbutikerna –bara ett par klick bort.

Luta dig tillbaka i soffan och fynda loss, för nu får du dessutom pengar tillbaka när du nätshoppar via Cashbacksajten Refunder!Us-online-shopping

Du behöver inte en storstad för att kunna fynda kläder, prylar och inredning. Du har faktiskt direkt tillgång till de största varuhusen hemifrån.

Och det blir mer och mer vanligt att välja datorn som sitt ”köpcentrum”. Hela tre fjärdedelar av alla svenskar e-handlar enligt en undersökning som SCB gjort.

Få kontanter tillbaka

Nu finns ett smart sätt att tjäna ytterligare på din nätshopping, Refunder.se ger dig nämligen kontanter tillbaka på hela ditt köp – och du behöver inte vara orolig för att gå miste om din cashback heller. Den fiffiga Refunder-knappen påminner dig automatiskt om var det finns pengar att hämta och ser till att du inte missar något. Ladda ner den här och njut av din shopping!

7 nätbutiker där du kan shoppa loss och få pengar tillbaka:

  1. Beautyplanet.se: Parfymer, hårvård, make up och massa annat feelgood. Här får du hela 10 procent tillbaka i kontanter på summan du shoppar för.
  2. Ellos.se: Inredning, kläder för stora och små, möbler och teknik. Du får 4 % tillbaka.
  3. Nelly.com: Nordens ledande nätshop för märkesunderkläder för tjejer och killar. Ger dig 4 % i kontanter tillbaka.
  4. Parfym.se: Shoppa din favorit-märkesparfym till superpris och få 10 % i kontanter av hela ordersumman.
  5. GoBaby.se: Drömsajt för nyblivna föräldrar, fri frakt vid köp över 1 000 kronor och 3,5 % återbäring.
  6. Designonline.se: en av världens största webbutiker med mer än 9 000 inredningsartiklar . De ger dig 5 % i kontanter tillbaka.
  7. Efvaattling.com: Superdesignern Efva Attlings vackra smycken i sterlingsilver, guld och ädelstenar. Få 5 % i återbäring på ditt köp

(Klicka på länkarna så kommer ni få återbäring på köpet via Refunder på alla ovanstående butiker)

 

FAKTARUTA: Refunder.se

Share this: