Glöm nariga läppar – här är 5 mjuka läppbalsam

Höstvindar och allt kyligare luft gör att dina läppar blir torra och fnasiga. Inte skönt alls och det går att undvika. Här är fem mjuka läppräddare i nöden som Cashbacksajten Refunder som ger dig återbäring på alla dina köp tipsar.torra-lappar

För att slippa känslan av att läpparna ömsar skinn varje höst och vinter, behöver du ett riktigt bra balsam. Lyckligtvis finns det ett stort utbud av läppbalsam – både mjukgörande och vårdande. Allt om Shopping har tagit fram fem bra alternativ.

ptr-051_1z

1 Peter Thomas Roth Pink Bombshell Lip Balm

Pris: 189 kronor hos Skincity (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Skincity.se)

Ett lyxigt, stärkande balsam som ger läpparna fin glans och gott om fukt. Med avokado-olja, mangosmör, sheasmör och E-vitamin.

 Elizabeth_Arden_Eight_Hour_Nourishing_Lip_Balm_SPF20_14_8ml_1373613359

2 Elisabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm

Pris: 219 kronor hos BeautyPlanet (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Beautyplanet.com)

Skyddar och återfuktar. Innehåller åtta essentiella vitaminer och ger ett avancerat skydd mot solens skaliga strålar.

large

3 Decleor Aromessence Lip Balm

Pris: 149 kronor hos Skincity (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Skincity.se)

Med dofter av kanel, vanilj och citron är det här ett drygt balsam med en konsistens som nästan smälter på läpparna. Anti-age effekt, djupbehandlar och läker torra, nariga och spruckna läppar. 100% rent naturligt läppbalsam.

 large_v26601125

4 Carmex

Pris: 39 kronor hos BeautyPlanet (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Beautyplanet.com)

En ganska ocharmig förpackning men produkten lugnar effektivt torra och nariga läppar. Flitigt använd av både män och kvinnor.

B001596

5 Ole Henriksen Fresh Lips

Pris: 167 kronor hos Bangerhead (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Bangerhead)

Läppbalsam med antioxidanter och krämigt kakaosmör som bidrar till läkning och ger näring. Salicylsyra tar bort döda hudceller. Innehåller även mentol vilket ger en fräsch doft samt ökar cirkulationen och ger en fin lyster.

När du hittat din favorit finns det ytterligare några tips som hjälper dina läppar att må bra igen:

* Peela

Ta en fuktig och varm handduk och gnugga försiktigt mot läpparna för att få bort hudflagor. Smörj sedan in med ett bra skyddande läppbalsam.

* Slicka inte på läpparna

Var de torra och nariga innan, lär de knappast bli bättre av det. Så – sluta med det.

 

FAKTA

Refunder är en så kallad cashbacksajt som ger dig återbäring varje gång du handlar i någon av de anslutna e-butikerna – även om butiken har REA eller andra erbjudanden. Att bli medlem hos Refunder innebär enbart fördelar för dig som konsument. Det tar bara några sekunder att registrera sig, är helt gratis och förpliktigar inte till köp, men när du ändå ska köpa något så får du både varan du vill ha – och en viss del av pengarna tillbaka! Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Refunder ägs bland annat av Bonnier.

Share this: