Glittra till max – julens snyggaste accessoarer

Hetast i jul är djurmönstrat och glitter går alltid hem. Inför nyår smäller paljetter högt. Cashbacksajten Refunder som ger dig återbäring på alla dina köp plockar 7 russin ur kakan och visar vägen till de snyggaste accessoarerna, från den urläckra clutchen från Ceannis till syndigt svarta pärlörhängen.

acc
Efva Attling tog Sverige och världen med storm med sina smycken – och det gick fort. Inte undra på med så snygg design. Stilen har beskrivits som Nouveau Nordic. Efvas smycken med texten ”Take no shit”, är julens kaxigaste accessoar. Det handlar om barns rättigheter i samhället, så när du köper ett smycke och lyxar till det gör du dessutom gott på köpet. Det gillar vi.

7 säkra accessoarer:

Här är hela listan på julens hetaste accessoarer, med en särskilt värmande tanke på plats ett på listan, där 100 kronor går till Bris för varje smycke som säljs.

1. Hängsmycke ”Take no shit” i silver från Efva Attling, 950 kr

Kan det bli coolare, kolla själv. Vi tycker knappast det. Skit(!)snygg design och för en bra sak: hela 100 kr går till Bris. Köp!!

take no shit

2. Brosch i silver, från Lumoava i serien Inflorescence, 1 239 kr

Broscher är glödheta efter att ha tillbringat 30 år i garderoben. Stilsäkra bladinspirerade broschen från Hedbergs Guld & Silver snor du till dig själv i jul. Betala i slutet av januari!

 luumo

3. Svarta sötvattenspärlor från 21Diamonds i presentförpackning

Svarta pärlor av högsta klass fångar blickarna i örhänget Evelyn från 21Diamonds. Läckert och tidlöst. Från prisvärda 2 014 kronor. Vill du lägga till briljanter? Inga problem, du bygger ditt smycke själv.

 evelyn

4. Clutch i avlånga pärlor från Hedvigs Showroom, 599 kr

En clutch att dö för är aftonväskan i svart och silver med hett sicksackmönster. Med kedja så du kan bära den över axeln. Perfekt storlek 25 x 13 cm, med ficka till nycklar och läppstift. Vill ha!

 hedvig

5. Gregory Bookcase mobilfodral från Nic & Mel, 498 kr på Fashionisland.se

Glöm mossiga manschettknappar! Mobilen kan du inte släppa, det vet du, så varför inte pimpa den på allvar. Smärtsamt snyggt fodral i heta färgen Cognac med plats för kort, mobil och en bunt sedlar.

 nic

6. Värmande fuskstola från Karen Millen, 1 299 kr

Ska du ha en accessoar som värmer i vinter är den här för dig. Läcker kvalitet som värmer utan att något djur fått sätta livet till. Fjädermönstrad eller som en klassisk minkstola.

7. Stretcharmband till julfesten med knorr, från Max & Chloe, bara 252 kr

Ett stretchigt armband kan du bära till allt. Vi gillar Blu Bijoux-armbandet i guldfiligran med vita stenar i varje länk. Punkigt, sobert eller till dina designerjeans, du matchar och väljer. På Max & Chloe.

Gör som 40 000 smarta nätshoppare och bli medlem hos Refunder – pengar tillbaka på allt du handlar.

Share this: