Frissigt hår? Så tämjer du ditt vilda rufs

Du går upp på morgonen, redo för en ny dag. Du drar fingrarna genom håret – och fastnar. Sommarens sol har förstört håret och det som tidigare var blankt och friskt är nu en enda stor risbuske. Men du kan rädda det med rätt produkter via butikerna under Cashbacksajten Refunder.se som ger dig återbäring på alla dina köp! 197579.500x0


Rakt eller lockigt spelar ingen roll – alla hårtyper kan ta stryk under sommaren. Men om du förebygger med återfuktande schampo, balsam, ett bra UV-skydd och inpackning kan du undvika att få solskadat hår.

Återfukta och bygg upp

hårvård bangerhead

Om håret ändå blir torrt och frissigt finns det hopp.  Gabriella Bäck är salongsansvarig på den Refunder-anslutna butiken Bangerhead.se, och hon har stor erfarenhet av kunder med solskadat hår. (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Bangerhead.se)

– Är håret väldigt torrt är hårolja eller någon annan återfuktande leave-in produkt ett bra komplement. Har håret dessutom blekts behöver man även återuppbyggande protein eller keratinprodukter”.

Kan ett skadat hår räddas?

– Ja, de flesta hår kan räddas med bra produkter, men kluvna toppar bör klippas. A och o är att alltid använda produkter anpassade efter just ditt hår”, säger Gabriella.

Rätt produkter för dig

bangerhead_transparent hairsale-sehämta

Bangerhead.se, Hairsale.se och Eleven.se, som du hittar här, är några av butikerna via Refunder.se där du snabbt och enkelt kan klicka hem det du behöver för ditt hår och dessutom få återbäring på dina köp. På så sätt mår både ditt hår och din ekonomi bättre!

REFUNDER

Refunder är en så kallad cashbacksajt som ger dig återbäring varje gång du handlar i någon av de anslutna e-butikerna. Att bli medlem hos Refunder innebär enbart fördelar för dig som konsument. Det tar bara några sekunder att registrera sig, är helt gratis och förpliktigar inte till köp, men när du ändå ska köpa något så får du både varan du vill ha – och en viss del av pengarna tillbaka! Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Refunder ägs bland annat av Bonnier.

GABRIELLAS 3 SNABBA FRISSFIXARE

1 Använd Bangerheads fresh me up torr schampo och nåla upp i en slarvig svinrygg.

2 Krama in Bangerhead on the beach för ett rufsigt fall i håret.

3 Tupera håret i botten och sätt upp det i en låg hästsvans.

FRISÖRENS FAVORITER

* Kerastas Age Recharge Masque – fantastisk för snyggt fall och lockar.

* MoroccanOils hårolja light eller original – beroende på hårtyp.

* Pureologys Perfect 4 Platinum Miracle Filler treatment – en leave-in treatment för blonda hår som jobbar utslätande och återuppbyggande.

Share this: