Frågor & svar om cashback och Refunder ”Så funkar cashbackshoppingen”

Hur fungerar cashback?

Cashback är ett nytt smart sätt att handla på nätet. Du som konsument får riktiga pengar tillbaka när du handlar på nätet hos en e-handlare som är ansluten till sajten Refunder.se.

Vilka står bakom Refunder?

Refunder är delägt av Bonnier och drivs av personer som bland annat grundat certifieringen Trygg E-handel, nybilsguiden FACIT.com och har jobbat med jämförelsetjänsten PriceRunner.

Hur kan Refunder ge mig riktiga pengar tillbaka?

Refunder får en provision för varje köp en Refundermedlem genomför hos en ansluten e-handlare. Denna provision delar Refunder.se med dig.

Kostar det något att vara medlem?

Nix – det är helt gratis.

Hur får jag mina pengar utbetalda?

När du kommit upp till 100 kronor i återbäring kan du föra över pengarna till ditt svenska bankkonto. Återbäring för hotell- och resebokningar sker efter att resan är betald och nyttjad.

Hur lång tid tar det innan jag får mina pengar utbetalda?

Det tar mellan några minuter upp till några dagar tills återbäringen syns på ditt Refunder-konto. Vi väntar in öppet-köp-tiden, ångerrättstiden samt bekräftelse från den anslutna nätbutiken som brukar ta upp till max 4 veckor.

En bankutbetalning tar mellan 3-5 dagar.

Hur många butiker kan jag handla från?

På Refunder.se finns över 240 anslutna e-handlare och det läggs löpande till nya butiker. Saknar du någon butik som du gärna skulle vilja handla från så maila oss gärna på support@refunder.se. På Refunder.se hittar du allt från hemelektronik och mode till resor, skönhet, sport och fritid med mera.

Vad gör jag för att aldrig glömma min återbäring?

Refunder.se som påminner dig om vilka butiker du får återbäring från när du googlar eller surfar in på olika anslutna butiker.

Share this: