Flyg till Florida och få bikinin på köpet

Flyg billigt till Florida och bo och lev ännu billigare – genom att utnyttja möjligheten till cashbackköp kan du få både hotell och hyrbil till vrakpris om du bokar via Cashbacksajten Refunder.se som ger dig återbäring på alla dina köp!108063_1001_11_49

Rubriken ovan är lite skämtsam. Det är ingen bikini du får på köpet om du bokar din drömresa till Florida via cashbacksajten Refunder – men väl en massa pengar tillbaka. Så i vetskap om all återbäring du får om du bokar både hotell och hyrbil smart, kan du med gott samvete kosta på dig både en ny bikini och baddräkt inför resan.

En flygresa tur och retur Arlanda–Fort Lauderdale kostar från drygt 3000 kronor och uppåt beroende på vem du flyger med– många flygbolag och resetjänster ger en fast summa i rabatt återbäring om du går via Refunder. Men det är framför allt på hotell och hyrbilar du kan pressa priser rejält kamma hem storkovan , tack vare att du där får återbäring i procent.

Ett trestjärnigt hotell kan du få för mindre än 500 kronor natten och dessutom med 6 procent i återbäring när du bokar på Venere.com via Refunder.se.

Hyrbil kostar mindre än 300 kronor dagen, och blir billigare ju fler dagar du hyr. Är du borta en hel månad får du en bra bil för under 5000 kronor inklusive försäkring och fri körsträcka, och genom att boka på exempelvis Holiday Cars via Refunder.se så får du dessutom 3 procent av pengarna tillbaka i återbäring.

Vill du maxa det här årets soltimmar så är det alltså nu du ska passa på och boka din vinterresa till Fort Lauderdale. Och skulle det sedan visa sig att du har tröttnat på sol och bad efter vår svenska rekordsommar, så är det förstås en extra bonus att bensinen är mycket billigare i USA än i Sverige, och att du tar dig till Disneyland i Orlando på mindre än tre timmar!

Bäst ”rese-återbäring” via Refunder just nu:

HOTELLBOKNINGAR

Venere.com 6 procent

Hotels.com 4, 5 procent

HYRBILAR

Holiday Cars 3 procent

Holiday Autos 2,5 procent

RESEFÖRMEDLARE

Doodle 75 kronor

Travelstore 75 kronor

BIKINI & BADDRÄKT

Cubus 6 procent

Björn Borg 5,5 procent

* Aktuell återbäring för köp via Refunder.se den 1 augusti 2014.

 

Share this: