”Bättre än vilket bonuskort som helst”

Ankan Wallin älskar kläder och mode, men sedan hon blev chef hinner hon inte längre springa i affärer. Att hon ändå håller stilen tackar hon cashbacksajten Refunder.se som ger återbäring på alla köp för.

– Refunder är bättre än vilket bonuskort som helst!imageGen

Klädintresset har Anki Wallin haft ända sedan tonåren, då högsta drömmen var att bli fotomodell. Med sina 165 centimeter i strumplästen var det dock aldrig något alternativ. I stället utbildade hon sig till ekonom och lät klädintresset få blomma ut på fritiden. Genom åren och i takt med att hon klättrat på karriärstegen så har garderoben vuxit i både omfång och kvalitet.

– Trots att jag regelbundet gör utrensningar och säljer på second hand så är min walk-in-closet alltid proppfull. Men eftersom allt är sorterat efter färg och hänger väl synligt på klädställningar, så tar det ändå bara någon minut på morgonen att plocka ut en outfit som känns bra.

Framgången krävde nya köpvanor

Att strosa runt i affärer på jakt efter nyheter, och att köa för att prova kläder i provrum, tar dock desto längre tid. När Anki för två år sedan fick en ny och stimulerande chefsroll på sitt jobb, insåg hon att hon skulle behöva prioritera om i sitt liv för att både få tiden att räcka till och samtidigt fortsätta att vara ”dressed for success”.

– Tidigare undvek jag att handla kläder och skor på nätet eftersom jag gärna vill prova först innan jag köper. Men så var det en väninna som berättade hur lätt det är att returnera det som inte passar. Då testade jag också, och upptäckte samtidigt vilka bra storleksguider många nätbutiker har.

Sur för att hon inte var först med det senaste

Sedan ett år tillbaka (vi gick live ordentligt i oktober så det är nog bäst att skriva från oktober i så fall) handlar hon alltid via cashbacksajten Refunder.se, för att få återbäring i form av riktiga pengar. Med ett skratt minns hon hur hon reagerade första gången hon registrerade sig och loggade in.

– När jag insåg hur lätt det var, och hur mycket pengar man sparar genom att cashbackshoppa kläder och skor på Refunder så blev jag först nästan förbannad – varför hade jag inte upptäckt den här sajten tidigare!?

Inspirerar till bättre val

Under året som hon har varit Refundermedlem har antalet anslutna nätbutiker ökat stadigt. För Anki innebär det framför allt ett större urval. Hon köper inte nödvändigtvis mer, men däremot mer noggrant utvalda plagg.

– Jag gillar att först surfa runt i flera av de anslutna butikerna för att få inspiration. Min son däremot, som är 15 och i den åldern då logotypen på kläderna och skorna är viktigare än allt annat, går direkt till sidan (menar du på Refunder? I så fall addera det i slutet av meningen) där man kan söka på varumärken.

Lönsammare än alla kort

När hon jämför de kläder hon köpt och de pengar hon sparat det senaste året genom att handla på Refunder.se i stället för i de stora varuhusen och klädkedjorna i city, så är saken glasklar: kläderna är desamma eller ännu bättre, och inget betalkort eller bonusprogram hade kunnat matcha de över 5 000 kronor som hon kunnat föra över från Refunder.se till sitt eget bankkonto.

– Det slår NK-kortet 100 gånger om! När det gäller shopping är Refunder verkligen oslagbart – mycket bättre än vilket bankkort eller bonuskort som helst om man vill ha valuta för sina pengar, konstaterar ekonomichefen Anki Wallin.

Exempel på varumärken A-Z (det finns hundratals fler) som ger återbäring när du shoppar via Refunder.se:

Abercrombie & Fitch

Barbour

Calvin Klein

Dagmar

Esprit

Fred Perry

G-Star

Hilfiger

Ida Sjöstedt

Just Cavalli

Karen Millen

Liebeskind

Marc by Marc Jacobs

Nike

Odd Molly

Passionata

Quicksilver

Redoute Création

STOCKHLM

Tiger of Sweden

UGG

Vivienne Westwood

WESC

X Design

Y.A.S

Zadig & Voltaire

 

Share this: