Barnens alla julklappar i ett klick

En stående utmaning för barnfamiljer på julafton: hur länge står man emot barnens enträgna försöka att få öppna åtminstone EN julklapp? Julafton är barnens högtid, punkt. För att hjälpa tomten (och alla föräldrar) lite på traven har cashbacksajten Refunder som ger återbäring på alla dina köp plockat fram 9 julklappar för barn i alla åldrar.

tumblr_mdd5dsi0jY1rkia8ro1_500
Börja handla dina julklappar nu så slipper du stressen sista veckan. Dessutom så ska det vara kul att köpa julklappar, och inte förenat med obehag och hög puls. Slå dig ner i soffan och klicka hem dem nu – du kommer att hitta den perfekta julklappen som gör dina barn glada på julafton.

1 Dockskåp, Lundby Småland

docks

Det klassiska dockskåpet är nyrenoverat och att leka med det är förenat med fantasi och glädje.

Dockor, möbler och accessoarer köpes separat.

Pris: 549:- hos Stor&Liten. (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Stor&Liten)

2 Bok

tant

Barnboken ”Tant Grön, Tant Brun & Tant Gredelin” är en klassiker.

Författaren Elsa Beskows barnböcker har fortfarande förmågan att fängsla med sina vackra, varma, roliga och spännande berättelser.

Pris: 199:- hos Lekmer (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Lekmer.se)

3 Coola dinosaurier

dino

Efter ”Walking with dinosaurs” har ödlan fått sig ett rejält uppsving. Skräckinjagande Gigantosaurus var större än välkända Tyrannosaurus Rex, ett gott skäl till att faktiskt köpa den i stället.

Pris: 229:- hos Lekmer.se (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Lekmer.se)

4 Spel

dia

 

Bästa julklappen är kanske ändå tid tillsammans. I så fall är spelet ”Den försvunna diamanten” perfekt. För 6-10 år.

Pris: 249:- hos Stor&Liten (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Stor&Liten)

5 Hörlurar

sony

Lyssna på favoritmusiken eller en bra bok med snygga hörlurar från Sony.

Pris: 229:- hos Cdon.com (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Cdon.com)

6 Snow Kick, Stiga

snow

En kickbike för snö som får vem som helst att vilja kasta sig ut i snön och glida över pudret i vinter! Den är gjord av lättvikts stål och aluminium, och skidorna som sitter på av materialet HDPE. Den är ihopfällbar och justerbar i olika höjder.

Pris: 299:- hos Stor&Liten (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Stor&Liten)

7 Lego Star Wars

star

Imperieflottans mäktiga farkost – Imperial Star Destroyer. En julklapp som de flesta 9-14-åringar kommer att vårda ömt. Konstruktionen av det här legobygget är fantastiskt. När man lyfyter av överdelen ser man den mycket detaljerade insidan med ett helt nytt kejsar Palpatine-hologram, roterande säten, kommandobrygga och så mycket mer.

Pris: 1329:- hos Bamba. (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Bamba)

8 Bordhockeyspel, Stiga

stiga

En nostalgitripp för föräldrar och en succé för lite större barn. Stigas klassiska bordhockeyspel går aldrig ur tiden. När barnen inte vill spela längre och det plötsligt är ”ute”, då är det alltid inne för föräldrarna. Skjut och passa!

Pris: 499:- hos Ellos (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Ellos)

9 Kassaskrin

kassa

Varför inte ge barnen en julklapp med ansvar och förtroende?

Ett kassaskrin uppmuntrar till sparande och en chans att tidigt lära sig mer om pengar och ekonomi. Det här röda kassaskrinet i metall uppmuntrar helt säkert till ett ansvarsfullt sparande.

Pris: 99:- hos Lekmer. (Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Lekmer.se)

 

Refunder är en så kallad cashbacksajt som ger dig återbäring varje gång du handlar i någon av de anslutna e-butikerna – även om butiken har REA eller andra erbjudanden. Att bli medlem hos Refunder innebär enbart fördelar för dig som konsument. Det tar bara några sekunder att registrera sig, är helt gratis och förpliktigar inte till köp, men när du ändå ska köpa något så får du både varan du vill ha – och en viss del av pengarna tillbaka! Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Refunder ägs bland annat av Bonnier.

 

Share this: