Årets julklapp – köp den här

Årets julklapp under granen blir – träningsarmbandet. Svenskarna är ett hälsomedvetet folk, och de som ännu inte hakat på träningståget kanske gör det nu. Armbandet mäter bland annat kaloriförbrukning, hur du rör dig under dygnet eller hur många timmar du sovit. Nyfiken? Du kan köpa dina julklappar på cashbacksajten Refunder som ger återbäring på alla dina köp!  christmas-gift-treeDen nya hälsotrenden – träningsarmbandet är en slags hybrid mellan en pulsklocka och en stegräknare som mäter din fysiska aktivitet bara genom att bära den runt handleden. Självklart kan man också koppla ihop sitt armband med telefon och dator för att kunna använda sig av sociala medier. Produkten har funnits ett tag men i år kom den riktiga boomen. Den blev så pass attraktiv att HUI (Handelns utvecklingsinstitut) utsåg den till 2014 års julklapp.

fitbit

 

1. Svart Fitbit aktivitetsband hos Sporttema. Pris: 895:-

(Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Sporttema)

jawbone

 

Jawbone UP24 Medelstor hos Dustinhome. Pris: 1290:-

(Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Dustinhome)

Flera olika modeller

Det finns flera olika varianter av träningsarmband, eller aktivitetsarmband, i butikerna. Men samtliga ska hjälpa dig att komma i form, bli friskare och på så sätt få mer energi att orka med livets alla prövningar. Med andra ord en perfekt julklapp att ge bort till någon du bryr dig mycket om. Cashbacksajten Refunder har hundratals butiker anslutna till sig, däribland Sporttema, Cdon.com och Dustinhome som alla har träningsarmband i sitt utbud.

Få tillbaka alla dina julklappspengar

När du handlar via Refunder får du dessutom pengar tillbaka på dina köp, oavsett rea eller andra erbjudanden. Och i år kommer faktiskt tomten tidigare än vanligt, för när du väljer att handla även resten av dina julklappar på Refunder har du just nu chansen att vinna tillbaka alla dina julklappspengar. Tävlingen pågår mellan 24 november fram till och med julafton.

Satsa på ett hälsosammare år – årets julklapp hjälper dig på vägen!

FAKTA

Refunder är en så kallad cashbacksajt som ger dig återbäring varje gång du handlar i någon av de anslutna e-butikerna – även om butiken har REA eller andra erbjudanden. Att bli medlem hos Refunder innebär enbart fördelar för dig som konsument. Det tar bara några sekunder att registrera sig, är helt gratis och förpliktigar inte till köp, men när du ändå ska köpa något så får du både varan du vill ha – och en viss del av pengarna tillbaka! Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Refunder ägs bland annat av Bonnier.

Share this: