5 hetaste skidorterna i vinter

Hösten är här på allvar och vissa dagar har vi redan tvingats ta på mössa och dra till halsduken lite extra. Innan vi vet ordet slår vintern till. Eller inte. I södra och mellersta Sverige vet vi aldrig riktigt om vi får en vit vinter. Så älskar du snö och vill bli garanterad skidåkning ska du boka skidresan här och nu. Cashbacksajten Refunder som ger dig återbäring på alla dina köp vet vart du ska!

skidor-for-valgorenhet1

Pudervit snö, backar så utmanande vackra att man baxnar. Det finns så många fantastiska skidorter att resa till och via cashbacksajten Refunder.se får du ett stort urval av resebolag som kan ta dig dit du vill. Dessutom får du pengar tillbaka på ditt köp vilket gör din resa både bra och billig.

Vi listar därför 5 heta skidorter i vinter – samtliga riktiga pudermeckan:

chamonix-mont-blanc-02-1024

1 Chamonix

Fransk skidort belägen vid foten av Mont Blanc och av många kallad för skidåkningens huvudstad.

Cortina-d’Ampezzo-Italie

2 Cortina d’Ampezzo

Förutom fenomenala backar är den italienska skidorten förknippad med lyx och kungligheter

Aspen2

3 Aspen

Lyxig skidort i Colorado, USA, som år efter år lockar kändisar från hela världen

niseko_1751990i

4 Niseko

Populär skidort i Japan bestående av fem mindre områden varav de mest kända är Annapuri, Hirafu och Hagashiyama

resized_650x365_origimage_559571

5 Zermatt

Charmig skidort i Schweiz präglat av det ståtliga berget Matterhorn.

Resebyråerna Apollo, SAS, Sembo och Lufthansa är några av de resebyråer som hjälper dig ta dig till ditt skidäventyr i år. Eftersom de är knutna till Refunder får du dessutom återbäring på ditt köp vilket innebär pengar över till mat och nöjen som gör din resa till vinterns bästa upplevelse.

(Klicka på länken för att få återbäring via Refunder på Apollo, SAS, Sembo och Lufthansa)

FAKTA REFUNDER

Refunder är en så kallad cashbacksajt som ger dig återbäring varje gång du handlar i någon av de anslutna e-butikerna. Att bli medlem hos Refunder innebär enbart fördelar för dig som konsument. Det tar bara några sekunder att registrera sig, är helt gratis och förpliktigar inte till köp, men när du ändå ska köpa något så får du både varan du vill ha – och en viss del av pengarna tillbaka! Just nu dubbel återbäring i 48 timmar för nya medlemmar. Refunder ägs bland annat av Bonnier.

 

Share this: